Kære kunde,

Vi er, sammen med dig, klar til at rådgive, vejlede og afdække dine behov i forbindelse med dit bilkøb. I fællesskab finder vi bilen der passer dine behov, ønsker og pengepung. Når du har taget beslutningen, så forklarer vi dig om bilens funktioner, sikkerhedssystemer, udstyrsdetaljer, så du er helt klar til at køre ud i trafikken med din nye bil.

Vi kan tilbyde dig finansiering af, og serviceaftale på, din nye bil. Du får hermed økonomisk stabilitet, der sikrer dig mod evt. kedelige og uforudsete udgifter.

 

Har du spørgsmål til modeller, farver, motorer, udstyr, tilbehør og priser, så kontakt os.

Amerikanerne har et ordsprog: "It takes two to tango".. - det samme gælder en god handel..

P6120007 003 

 

Fiat Finansiering / Leasing

Fiat Finans.. Det naturlige valg når du køber en Fiat. - Hør din sælger hvordan du kan finansiere din næste Fiat.

Med Fiat Finansiering Billån har du mulighed for lån til din bil, hvor både den månedlige ydelse, udbetalingen og løbetiden er tilpasset din økonomi.
Vi tilbyder både lån med og uden udbetaling. 
Du har mulighed for at vælge mellem variabel eller ægte fast rente.
Hvis du har en velfunderet økonomi med positiv formue, har du desuden mulighed for at spare omkostningerne til tinglysning.

Kia Finans

KIA Finans tilbyder en række fleksible finansierings-, leasing- og forsikringsprodukter og tjenester til privatpersoner og erhvervskunder. Vi ønsker at gøre KIA Finans til dit første, enkle og naturlige valg af finansiering til din bil. Derfor har vi konstant fokus på at forbedre og udvikle vores produkter og serviceydelser – hvor målet er, at skabe den bedste vej til tryg finansiering på markedets bedste vilkår. Hos din KIA forhandler hjælper kompetente konsulenter dig nemt og hurtigt bag rattet på din nye bil – samtidig med at du får overskuelig og individuelt tilpasset finansiering der passer til dit budget. 

Dine fordele ved af bruge KIA Finans:

 • 1) Bevar lånemulighederne i banken – tag billånet hos KIA forhandleren og lad banken hjælpe dig med din bolig og det øvrige forbrug.
 • 2) Lav fast rente – ingen ubehagelige økonomiske overraskelser - giver tryghed i budgettet.
 • 3) Lav variabel rente – fast ydelse i den aftalte periode
 • 4) Du har svar på låneansøgningen indenfor 30 min. – hurtigt, enkelt og ligetil.
 • 5) Bil + lån samme sted = totalløsning
 • 6) Gode og billige førtids-indfrielsesmuligheder
 • 7) Ingen rentestigning uden grund

P6120011 2

P6120009 003

 Front 2015

Max Due Koege 27 001

Santander

Gennem vores finansieringspartner kan vi tilbyde dig en af markedets absolut bedste og billigste løsninger. Giv os 3 minutter, længere tager det nemlig ikke, at få at vide om du kan finansiere din næste nye eller brugte bil hos os.

Mangler du til udbetalingen, så forhør dig alligevel. Selvom vilkårene er en smule anderledes, så kan vi måske hjælpe dig alligevel. Det er vel forsøget værd. Og vi skal kun bruge din årsopgørelse og sidste lønseddel.

Du kan også vælge at tilkøbe SAFE når du finansierer hos os.

SAFE Forsikring - Tryghed hvis uheldet er ude.
Med en SAFE tilknyttet din bilfinansiering er du sikret, at dit lån bliver betalt, hvis du bliver ufrivilligt arbejdsløs eller midlertidigt uarbejdsdygtig pga. sygdom eller ulykke. 
Sådan fungerer vores SAFE sikring.

 • Hvis du bliver arbejdsløs eller uarbejdsdygtig, kan forsikringen overtage betalingen af dine månedlige låneydelser, inkl. renter. Derudover vil forsikringen indfri hele restgælden på dit lån i tilfælde af dødsfald.
  SAFE dækker dig ved:
 • Uarbejdsdygtighed i mere end 30 dage.
 • Arbejdsløshed i mere end 30 dage.
 • Hospitalsindlæggelse i mere end 7 dage.
 • Ved dødsfald betales hele restgælden på dit lån.
  Der gælder særlige kvalifikationsperioder for udbetaling.

 

Santander tilbyder i samarbejde med Max Due A/S billån og leasing til private.

Som billån tilbydes 2 typer:

- Købekontrakt med minimum 20% i udbetaling

- Lån, hvor udbetalingen kan variere eller sågar ingen udbetaling

Begge lånetyper er en nem og fordelagtig måde at finansiere dit bilkøb på – og så gøres det hele på bare 5 minutter inklusive kreditvurdering og dokumentudskrivning. Spørg bare din forhandler.

Privatleasing, som er en form for leje, er til privatkunden, der på forhånd kan forudsige sit kørselsbehov. Kørselsbehovet er sammen med løbetiden væsentlige elementer i beregning af leasingydelsen. På den måde har privatkunden mulighed for at være sikker på sine faste månedlige biludgifter. Efter endt leasingperiode skal bilen afleveres i pæn stand med maksimalt det forudsagte antal kørte kilometer. Når du som privatkunde gør brug af privatleasing i Santander, bliver leasing-aftalen etableret på en aftale, der er udarbejdet i samarbejde med FDM.

Modsat låneprodukterne, hvor privatkunden står som ejer af bilen, vil det være leasingselskabet, altså Santander, der står som ejer af bilen.