JAC LOGO HVID

Klar på nye eventyr

Rækkevidde (WLTP)
433-588 km
Garanti
5 år
Rummelig
bagagerum
Højt
udstyrsniveau

Danmarks billigste elbil

JAC e-JS4 er en elektrisk SUV fuldspækket med kvalitetsfølelse og udstyr. Den elektriske nyhed kommer blandt andet med 433-588 km rækkevidde (WLTP kombineret/urban), moderne interiør og god plads til hele familien.

Ny pris fra kr. 279.900,- inklusiv Nordic Edition udstyrspakke:

Privatlease JAC e-JS4

Nu kan du lease den helt nye JAC e-JS4 fra kr. 3.895,- pr. mdr og med 0 kr. i udbetaling!

e JS4 23

Design og udstyr

På ydersiden har e-JS4 et hårdt udtryk med fine linjer. Den leveres med et stort elektronisk panorama soltag og LED-lygter.

På indersiden er den rummelig og moderne, og designet til behagelig og underholdende kørsel. Den kommer med en 10,25” touchskærm som fungerer med Apple CarPlay og Android Auto. Forsæderne er justerbare og opvarmede.

Rækkevidde og forbrug

e-JS4 leveres med en rækkevidde fra 433-588 km* (WLTP kombineret/urban). Dermed er e-JS4 en bil som sørger for at du kan komme på lange hverdagseventyr!

*Rækkevidden påvirkes af flere faktorer som for eksempel temperatur, køremønster, lufttryk i hjul og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP kombineret og urban-cyklus.

e JS4 2
e JS4 3

Garanti

JAC har 5 års garanti på både bilen og batterierne.

Opladning

e-JS4 leveres med 65,7 kWh batterikapasitet. Bilen kan hurtiglades fra 30-80% på ca. 40 minutter i normaltemperaturer. Bilen leveres med CCS-ladestandard.

e JS4 12

Klar på nye eventyr?

Oplev fremtidens elbil med den fuldelektriske JAC e-JS4. Vi er ikke i tvivl om at denne bil vil imponere dig. Book en prøvetur i dag og oplev selv JAC e-JS4