EV6 kronet som verdens bedste ved best cars of the year

EV6 blev udpeget til titlen for sin kvalitet, innovation, design og state-of-the-art teknologi af et dommerpanel bestеende af globale ledere fra hele bilindustrien.

Titlen som årets bedste placerer EV6 over nye modeller fra etablerede premiummærker, herunder Audi e-tron, Ford Mustang Mach-e og Porsche Taycan.

EN KALIBER I VERDENSKLASSE

Kia EV6 er bygget pе Kias banebrydende E-GMP-platform, som med sin skalerbare og modulære form sikrer, at den kan danne base for biler af forskellig størrelse og design. Da E-GMP er udviklet specifikt til elbiler, optager hverken motor eller drivaksel plads, hvilket giver EV6 flydende karrosserilinjer og et slankt og sporty udseende, med en køredynamik der matcher. 

EV6 har allerede vundet adskillige internationale anerkendelser siden lanceringen i slutningen af 2021 med sit visionære design, state-of-the-art teknologiske brugeroplevelse, 800V ultrahurtig opladning og sporty, dynamiske køreegenskaber, der alle tiltrækker stor anerkendelse.

Prisuddelingen, ‘Best Cars of the Year’, blev grundlagt for at etablere et uforbundet og fuldstændig demokratisk syn på de ‘bedste’ bilmodeller, der tilbydes rundt om i verden. Dommerpanelet består af ledere fra bilindustrien med en diversitet, der omfatter baggrunde som designere, ingeniører, motorsportspionerer, anerkendte journalister, medieselskaber sammen med fremragende bilforhandlere, bilkonsulenter, større eventarrangører og helt almindelige bilkøbere.

Denne kombination af uovertruffen viden, rig erfaring og dybdegående knowhow har bidraget til at skabe et autentisk, objektivt syn på de bedste biler der findes.

Som regerende verdensmester er Kia EV6 planlagt til at være blandt stjerneattraktionerne på Best Cars of the Year-standen på British Motor Show fra den 18.-21. august i Farnborough International Exhibition and Conference Centre.

Denne begivenhed markerer samtidig begyndelsen på udvælgelsen, evalueringen, testkørslen og afstemningsprocessen for prisuddelingen ”Best Cars of the Year” 2022/23.

Var denne artikel nyttig?
JaNej

Få nyhederne først

Hold dig på forkant og bliv informeret ved at
abonnere på vores månedlige nyhedsbrev i dag.