Om MAX DUE A/S

Historien bag – Visionen i dag

"Hos MAX DUE A/S elsker vi biler, og det vi elsker passer vi godt på. Netop derfor er dine og din bils behov det vigtigste for os”
max due quote img
Max Due
Grundlægger

Det er over 50 år siden af MAX DUE A/S bød sine første kunder velkommen i bilforretningen.

Den tidligere vognmand Max Due åbnede i 1972 bilhus i Herfølge med salg, service og reparation af Fiat-biler. Målet var at biler skulle være for alle, og at man med dygtige og engagerede medarbejdere, kunne leverede et så godt stykke arbejde, at man kunne få kunderne til at komme igen og igen.
Det skabte god grobund og firmaet voksede. Efter blot 2 år blev rammerne for trænge og man flyttede derfor til nyt og for datidens standarder stort bilhus i Køge.
Her drev Max forretningen videre i mange år indtil han i 1993 trak sig tilbage og overdragede firmaet til sine sønner.

MAX DUE A/S er idag stadig et familiedrevet firma med sønnen Thomas Due i spidsen, og selvom forretningen har haft vokseværk og er blevet udvidet med butikker i Næstved og Ringsted, samt nye bilmærker som KIA samt senest Kinesiske el-biler er holdningen stadig at firmaet skal drives på samme principper som det blev bygget på.

”Kun igennem succes i fastholdelse samt udbygning af kundetilknytning, bestemmes grundlaget for hvor stor og god en virksomhed vi er”
max due quote img
Max Due
Grundlægger

Forretningen er bygget på glade kunder, og kundetilfredshed har naturligvis fortsat stort fokus. Vi tror på at en god arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø giver motiverede og engagerede medarbejdere, som så til gengæld tager sig godt af vores kunder. Hos os må du gerne forvente en både professionel og personlig betjening.

Den grønne omstilling er et væsentligt omdrejningspunkt hos os i dag, og vi gør en meget stor indsats for at være på forkant med udviklingen, især i elektrificeringsteknologier.
Det er vigtigt for os at vores personale er klædt på til at vejlede vores kunder ordentligt og til at servicere deres biler især i en tid hvor vores biler bliver stadig mere komplekse.

Vi er her også når det går galt. Vores teknikere, som er uddannet i bilernes avancerede tekniker, og med det nyeste værktøj kan vi reparere din bil hvis den går i stykker. Vi har skadescenter i alle afdelinger, og skulle uheldet være ude, har vi gratis lånebil imens vi bringer din bil tilbage i fin og sikkerhedsmæssig forsvarlig stand igen.

”MAX DUE A/S er en virksomhed på forkant med tiden, men vi tror stadig på vores gamle principper. Vi glæder os derfor til at byde dig velkommen igen og igen”
thomas due quote img
Thomas Due
Direktør
1972
1972

Max Due grundlægger firmaet

Den tidligere vognmand fra Køge, Max Due, åbner i 1972 bilforretning i Herfølge nær Køge, forretningen som skal handle med Fiat kan 1. april det år byde sine første kunder velkommen.

1974
1972

Forretningen flytter til Køge

Efter blot 2 år på adressen i Herfølge er kårene blevet for trænge, og forretningen flyttes derfor til nyt, og for datidens standarder, stort bilhus på Tangmosevej i Køge. Her har forretningens Køge-afdeling i øvrigt stadig til huse i dag.

1988
1988

Benzin i blodet

I 1988 begynder MAX DUE A/S at handle med nye mærker, Fiat -koncernen, som dengang var på sit højeste rådede over bl.a. Lancia, som blev introduceret i forretningen, senere kom også Alfa Romeo til. I dag handler Max Due A/S ikke længere med Fiat, Lancia & Alfa Romeo, men familien har stadig en stor passion for de folkelige italienske køretøjer, og især værkstedet er kendt i kredse for at have ekspertise i netop disse mærker.

1992 ring om TD Karsten
1992

Max Due trækker sig tilbage

I 1992 trækker Max sig tilbage og overlader driften til sønnerne Karsten & Thomas. Thomas Due kommer til at stå for den fortsatte drift. Firmaet er fortsat på familiens hænder og Thomas står den dag i dag stadig i spidsen for forretningen.

2003
2003

Fiat forhandlingen i Næstved overtages

I 2003 overtager MAX DUE A/S Fiat forhandlingen i Næstved, og flytter ind i den tidligere forhandlers lokaler på Næstved havn.

2004
2004

Nyt bilmærke fra Korea

Allerede året efter får man i Næstved forhandling af Kia, et dengang ukendt men spændende nye bilmærke fra Korea, som siden skal vise sig at få gevaldigt vokseværk på det danske marked. Senere i 2006 bliver MAX DUE A/S også forhandler af Kia fra afdelingen i Køge

2005
2005

MAX DUE A/S flytter til nyt stort bilhus i Næstved.

I 2005 bliver den lille Fiat forretning på havnen i Næstved for lille, og der opføres derfor et nyt bilhus på Holsted Park i Næstved, hvor forretningen ligger den dag i dag. Her rummer man både Fiat & Kia under et tag og har i øvrigt plads til skadesværksted og meget andet.

2014
2014

Køge-afdelingen moderniseres

I 2014 gennemgår det 40 år gamle bilhus i Køge en gennemgribende renovering, og moderniseres til en fremtid bl.a. grøn bilisme er i fokus.

2019.jpg
2019

Kia Platinum Dealer

I 2019 vinder MAX DUE A/S den prestigefyldte Global Platinum Dealer Award. Titlen gives  til de 10 bedst performende Kia forretninger i 10 forskellige kategorier, MAX DUE A/S vinder foran mere end 3000 Kia-forretninger på verdensplan i kategorien kundetilfredshed. Samme år er Tim Due trådt ind i virksomheden som 3 generation.

2020 fjern logoer
2020

Ny forretning i Ringsted

I efteråret 2020 overtages driften af Geertsen A/S, som driver Kia-forretning i Ringsted. Forretningen i Ringsted er oprindeligt en af de allerførste Kia-forretninger i Danmark, og drives i dag fra Mogens Geertsens lokaler.

2022
2022

MAX DUE A/S fejrer 50 år med biler

MAX DUE A/S holder 50 års jubilæum, og ønsker at sige tak til kunderne for de forgangne 50 år. Det gøres med stort opslået festival i Køge, hvor man i samarbejde med Køge Handel inviterer butikker fra Køge bymidte til at bruge forretninges lokaler til alt fra Vinsmagning til modeshow, samtidig leveres der underholdning fordrag og lignende hele weekenden.

2023 tidslinje
2023

Nye spændende biler i butikken

I 2023 entreer MAX DUE A/S med 3 nye bilmærker, alle fra Kina, og alle med fokus på elektrificering & grønne drivlinjer. Forretningen skal fremadrettet også forhandle MAXUS som allerede er på det danske marked, foruden to helt nye el-bilsmærker BYD & JAC