Om MAX DUE A/S

Historien bag – Visionen i dag

"Hos MAX DUE A/S elsker vi biler, og det vi elsker passer vi godt på. Netop derfor er dine og din bils behov det vigtigste for os”

Det er over 50 år siden af MAX DUE A/S bød sine første kunder velkommen i bilforretningen.

Den tidligere vognmand Max Due åbnede i 1972 bilhus i Herfølge med salg, service og reparation af Fiat-biler. Målet var at biler skulle være for alle, og at man med dygtige og engagerede medarbejdere, kunne leverede et så godt stykke arbejde, at man kunne få kunderne til at komme igen og igen.
Det skabte god grobund og firmaet voksede. Efter blot 2 år blev rammerne for trænge og man flyttede derfor til nyt og for datidens standarter stort bilhus i Køge.
Her drev Max forretningen videre i mange år indtil han i 1993 trak sig tilbage og overdragede firmaet til sine sønner.

MAX DUE A/S er idag stadig et familiedrevet firma med sønnen Thomas Due i spidsen, og selvom forretningen har haft vokseværk og er blevet udvidet med butikker i Næstved og Ringsted, samt nye bilmærker som KIA samt senest Kinesiske el-biler er holdningen stadig at firmaet skal drives på samme principper som det blev bygget på.

”Kun igennem succes i fastholdelse samt udbygning af kundetilknytning, bestemmes grundlaget for hvor stor og god en virksomhed vi er”

Forretningen er bygget på glade kunder, og kundetilfredshed har naturligvis fortsat stort fokus. Vi tror på at en god arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø giver motiverede og engagerede medarbejdere, som så til gengæld tager sig godt af vores kunder. Hos os må du gerne forvente en både professionel og personlig betjening.

Den grønne omstilling er et væsentligt omdrejningspunkt hos os i dag, og vi gør en meget stor indsats for at være på forkant med udviklingen, især i elektrificeringsteknologier.
Det er vigtigt for os at vores personale er klædt på til at vejlede vores kunder ordentligt og til at servicere deres biler især i en tid hvor vores biler bliver stadig mere komplekse.

Vi er her også når det går galt. Vores teknikere, som er er uddannet i bilernes avancerede tekniker, og med det nyeste værktøj kan vi reparere din bil hvis den går i stykker. Vi har skadescenter i alle afdelinger, og skulle uheldet være ude, har vi gratis lånebil imens vi bringer din bil tilbage i fin og sikkerhedsmæssig forsvarlig stand igen.

”MAX DUE A/S er en virksomhed på forkant med tiden, men vi tror stadig på vores gamle principper. Vi glæder os derfor til at byde dig velkommen igen og igen”

1972

Max Due grundlægger firmaet

1974

Firmaet flytter til delvis nybygget hus på Tangmosevej i Køge

1992

Max Due trækker sig tilbage og firmaet overtages af sønnerne Karsten og Thomas.

Thomas Due står for den forsatte drift.

2003

MAX DUE A/S åbner afdeling i Næstved med Fiat forhandling

2004

MAX DUE A/S får forhandling af KIA i Næstved

2005

Det nybyggede bilhus i Næstved bliver indviet

2006

MAX DUE A/S får forhandlingen af KIA i Køge

2014

Tangmosevej bliver moderniseret og der bliver bygget ny udstilling

2019

Virksomheden bliver kåret som KIA Platinum Global Dealer. Det vil sige at virksomheden er blandt de 10 bedste KIA forhandlere på verdensplan. (Vinder i kategorien – Kundetilfredshed)

2020

KIA i Ringsted overtages

2021

MAX DUE A/S fejrer 50 års jubilæum.

2022

MAX DUE A/S får forhandling af MAXUS, BYD og JAC