Book tid til service hjulskift skade

Udfyld formularen herunder og foretag din værkstedsbooking, så kontakter vi dig for at bekræfte din booking.

vaerksted vaerkstedsbooking feb 2023

Det bedste valg for kompetent reparation og service.

Hos MAX DUE A/S har vi erfaringen, udstyret og ekspertisen til at håndtere alle dine behov når det kommer til reparation og vedligeholdelse af din bil. Som et autoriseret værksted og servicepartner har vi gennem årene opbygget en stor viden omkring biler.

Med vores moderne udstyr, eget plade og skadesværksted og et team af både mekanikere og teknikere er vi rustet til at håndtere alle typer eftersyn og reparationer på alle moderne bilmærker.

Som autoriseret forhandler og servicepartner for KIA, MAXUS, BYD og JAC tilbyder vi fagkyndig reparation og vedligeholdelse i vores afdelinger i Køge, Næstved og Ringsted. Derudover har vores værksteder i Næstved og Køge specialiseret sig i reparationer af Fiat og Alfa Romeo biler.

Book dit næste service hos os i dag, enten via hjemmesiden eller ring til os. Vores team står klar til at hjælpe dig med at få det bedste ud af din bil.

Skadescenter i Køge, Næstved og Ringsted

Hvis du har fået en karrosseriskade på din bil, er vores moderne skadecenter i Køge, Næstved og Ringsted klar til at hjælpe dig. Uanset om det er en lille bule eller en større påkørsel, er vores team udstyret til at reparere enhver skade.

Ulykker sker, og det er ligegyldigt om det er din eller en andens skyld. Lad os hjælpe dig med at lette din stress. Vores team har erfaringen og udstyret til at få din bil tilbage i sin oprindelige stand.

Og du får naturligvis en lånebil, imens vi udbedrer skaden.

skadecenter vaerkstedsbooking feb 2023
reservedele vaerkstedsbooking feb 2023

Få de bedste reservedele og tilbehør til din bil

Maksimer din bils ydeevne med reservedele og tilbehør i topklasse fra MAX DUE A/S. Vores lagre i Køge, Næstved og Ringsted er fuldt forsynet med originale reservedele til Kia, Fiat og Alfa Romeo. Så mangler du en ny lakstift, friske måtter, alufælge eller måske en gaveidé? Vi har det hele.

Gør din bil til din helt egen med tilpasset tilbehør og styling. Kia tilbyder en række forskellige tilpasningsmuligheder som får din bil til at skille sig ud fra mængden.

Du skal ikke nøjes med reservedele som ikke lever op til standarden. Kvaliteten er vigtig og en eventuel reklamation kan afvises af importøren, hvis den pågældende reservedel ikke opfylder deres standard. Dette er især vigtigt når det drejer sig om dæk – et kvalitetsdæk kan gøre en stor forskel da de har kortere bremselængde.

Dæk, hjulskifte og opbevaring

Hos MAX DUE A/S forstår vi vigtigheden af at have kvalitetsdæk. Det giver dig en problemfri og sikker køreoplevelse. Vores dækskifteservice er designet så den er hurtig og nem for dig og hos os kan du også få opbevaret det hjulsæt du ikke kører på

Skal du have vinterhjul, nye dæk el.lign. fører vi en række anerkendte dækfabrikater i forretningen, og kan også rådgive dig om alt fra dækkets dæks ydeevne og sikkerhed til strøj og brændstofs økonomi.

Hos os kan du køre afsted med ro i sindet fordi du ved at dine dæk er i gode hænder. Så uanset om det er en punktering eller blot et rutinemæssigt skift, så har vi dig dækket ind.

hjulskifte vaerkstedsbooking feb 2023