Kia EV9

Skabt til at åbne nye horisonter.

kia ev9 mvmy24 abpaurorablackpearl 19 0015

Book prøvetur

Book en prøvetur på et tidspunkt og en dato, der passer dig.

Få en byttepris

I samarbejde med AUTOproff vil vi gerne fortælle dig hvad din bil er værd.

Rådgivning

Førsteklasses rådgivning om alt fra køb, leasing, service og forsikring.
kia ev9 mvmy24 abpaurorablackpearl 19 0007

Kia EV9 – Definerer fremtidens mobilitet

Kia EV9 repræsenterer en ny æra inden for transport. Dette er sloganet, der følger Kia’s præsentation af deres banebrydende EV9, en fuldt elektrisk SUV. Denne flagskibsmodel definerer standarden for, hvad vi kan forvente fra Kia i de kommende år.

Indvendigt fokuserer EV9 på rummelighed, komfort og topmoderne teknologi til alle passagerer. Med mulighed for en tredje sæderække og enten seks eller syv sæder tilbyder den enestående fleksibilitet. Med en imponerende rækkevidde på op til 563 km (WLTP) og muligheden for både baghjulstræk og en GT-Line-udgave med firehjulstræk, leverer EV9 et køretøj, der imødekommer forskellige behov og præferencer.

Privatleasing

kia ev9 mvmy24 abpaurorablackpearl 19 0025

Attraktiv privatleasing af Kia EV9

Kia EV9, Kia’s nye flagskibsmodel, er en fuldt elektrisk SUV, der sætter standarden for fremtidige køretøjer. Når priserne for denne topmodel er klar, vil der også være attraktive leasingtilbud tilgængelige, så du kan privatlease den uden besvær.

Med privatleasing af Kia EV9 slipper du for bekymringer om uventede regninger og værditab. I stedet betaler du en fast månedlig ydelse, der dækker service og finansiering. De eneste kendte og faste udgifter er ejerafgift og bilforsikring.

Privatleasing er den perfekte løsning for at få en ny bil uden bekymringer eller besvær.

Spørgsmål og svar

kia ev9 mvmy24 abpaurorablackpearl 19 0050

Kia EV9 er en fuldt elektrisk SUV og flagskibsmodellen fra Kia. Den repræsenterer en ny æra inden for elektrisk mobilitet og er designet til at sætte standarden for fremtidige køretøjer.

Kia EV9 har en imponerende rækkevidde på op til 563 km (WLTP), hvilket giver føreren langstrakte kørselsmuligheder uden bekymring for opladning.

Kia EV9 tilbyder fleksible sædekonfigurationer med mulighed for enten seks eller syv sæder, hvilket giver plads til hele familien eller større grupper.

Privatleasing af Kia EV9 er en bekvem måde at nyde denne topmodel uden bekymringer om værditab eller uventede udgifter. Med privatleasing betaler du en fast månedlig ydelse, der dækker service og finansiering, og du kan nyde den nyeste teknologi og komfort uden besvær.

Kia tilbyder som den eneste bilproducent i Europa en fabriksgaranti på 7 år / 150.000 km – hvad der kommer først – så du kan have fuldstændig ro i sjælen.

Kia EV9 på lager

Har du lyst til en prøvetur?

Book din prøvetur her, så sørger vi for
at bilen står klar når du ankommer.