Kia teaser ny EV3

Kia har udgivet de første teaserbilleder af sin kommende EV3, mærkets nye kompakte elektriske SUV.

Teaserbillederne viser de dristige, geometriske og robuste aspekter af EV3’erens ydre design, mens de fremhæver bilens dynamiske stil. Disse kvaliteter understreges af de kvadratiske bagskærme og bagklappen samt EV3’ens karakteristiske Star Map-lyssignatur, som tilfører modellen en stærk, futuristisk identitet.

EV3’ens design udspringer af de samme principper, som bruges til at forme Kias flagskibs SUV, EV9. Kias globalt anerkendte ‘Opposites United’-designfilosofi er grundlaget for kontinuitet i hele mærkets modelprogram og giver samtidig frihed til, at hver model kan udtrykke sin unikke karakter.

Med det formål fortsat at udvide det elektriske modelprogram følger EV3 efter introduktionen en af de prisvindende Kia modeller, EV6 og EV9. EV3 er en kompakt, men veludstyret elektrisk SUV, der tilbyder enestående ydeevne gennem innovative teknologier.

Udover at udvide mærkets elektriske model line-up, skal EV3 også videreføre den premium kundeoplevelse fra mærkets flagskibsmodeller til det kompakte SUV-segment, og dermed accelerere den globale overgang fra konventionelle drivliner ti elektrisk mobilitet.

Den nye Kia EV3 kommer til salg i Danmark senere i år efter bilens globale verdenspremiere.

Var denne artikel nyttig?
JaNej

Få nyhederne først

Hold dig på forkant og bliv informeret ved at
abonnere på vores månedlige nyhedsbrev i dag.