Privatleasing – KIA Stonic

KIA Stonic er en kompakt crossover SUV, der giver en stilfuld og sjov køreoplevelse. Det rummelige interiør, de avancerede sikkerhedsfunktioner og den brændstoføkonomiske motor gør den til et godt valg for dig, der ønsker en praktisk bil med et strejf af eventyr. Med sit dristige design, de højteknologiske funktioner og KIA’s imponerende garanti er Stonic et topvalg for dem, der leder efter en prisbillig og pålidelig crossover SUV.

kia stonic pl jan 23 thumb

Kia Stonic Prestige 1.0T-GDi – 100HK

kia stonic pl jan 23 thumb

Kia Stonic Prestige 1.0T-GDi DCT – 100HK

Fordelene ved privatleasing

Fuldstændig budgetsikkerhed

Med Privatleasing er du kørende i en ny bil, som koster dig præcis det samme i hele perioden. Skulle renter og priser stige, kan du stole på at din Kia Privatleasing bil ikke gør.

Ingen risiko

Det er leasingselskabet og ikke dig som står for værditabet på bilen. Du skal med andre ord ikke længere tænke over hvad din måske er værd når du en dag ønsker at skifte.

Stor fleksibilitet

Du har kort binding i en privatleasingaftale fra Kia. Faktisk er du kun bundet af aftalen det første år. Herefter kan du altid, og med blot en måneds varsel, opsige din privatleasingaftale med os – vel at mærke helt uden omkostninger.

Ingen vedligeholdelsesudgifter

Service og garanti er inkluderet i prisen, så du ikke har udgifter til at vedligeholde bilen i leasingperioden

Attraktiv privatleasing?

Få økonomisk tryghed og stor fleksibilitet når du
privatleaser en bil hos MAX DUE A/S