Kia introducerer Plug&Charge ladeteknologi

Kia lancerer nu Plug&Charge ladeteknologi til sine elbiler i Europa. Plug&Charge løsningen debuterer med EV9-lanceringen og vil gradvist blive rullet ud til resten af Kias elektrificerede modeller. Denne opladningsteknologi giver Kia-kunder mulighed for at forbinde deres elbil med en Plug&Charge-kompatibel offentlig ladestation. Der er ingen yderligere identifikation eller mellemtrin nødvendig for at starte opladningsprocessen, da denne proces er fuldautomatisk. Med introduktionen af Plug&Charge til sine elbiler tilbyder Kia deres kunder det seneste inden for hurtig, sikker og bekvem opladningsteknologi.

“Plug&Charge er en meget bekvem teknologi, der giver reduceret manuel håndtering, hvilket resulterer i en hurtigere og mere smidig proces for vores kunder,” siger Sjoerd Knipping, Vice President for Marketing og Product hos Kia Europe. “Ved at tilbyde vores kunder elektriske biler med de mest avancerede ladeløsninger, baner vi vejen for skiftet til fuld elektrisk mobilitet, og samtidig er det et statement om, at vi er seriøse konkurrenter på det stærkt konkurrenceprægede elbil-marked i Europa.”

Fuldt automatiseret, nem og sikker opladning

Plug&Charge er i bund og grund en identifikationsmetode, der er indbygget direkte i køretøjet, som gør det muligt for bilen at kommunikere med Plug&Charge-kompatible ladestationer. Kunden forbinder blot deres køretøj med ladestationen for automatisk at starte ladeprocessen. Tjenesten tager hensyn til alle sikkerhedsmæssige krav, så der ikke er behov for yderligere manuel håndtering. Uden Plug&Charge skal kunden først bekræfte sin konto på ladestationen, før opladningen kan starte, hvilket normalt foregår med enten et RFID-kort eller via mobilapp som Kia Charge.

Den innovative Plug&Charge-tjeneste anvender en automatiseret udveksling af digitale certifikater mellem bil og lader, som identificerer kundens konto og tilhørende ladeabonnement med førerens Kia Charge-konto. Hubject Plug&Charge-økosystemet administrerer denne udveksling af certifikater mellem Plug&Charge-interessenter: ladepunktsoperatører (CPO), mobilitetsoperatører (MO) og originaludstyrsproducenter (OEM). Kommunikationen er i overensstemmelse med den internationale standard ISO 15118.

Plug&Charge vil forenkle ladeprocessen for kunden – uden dog at negligere fordelene ved Kia Charge-appen: navigationsfunktionen, realtidsopdateringer om ladegebyrer og tilgængelighed af offentlig ladestationer på farten samt muligheden for at indstille søgninger på specifik stiktype, ladehastighed etc. Med den nye enkle ladeteknologi kan kunden afkoble sin bil, når den ønskede ladestatus er opnået, og køre væk, mens betalingen vil blive tilføjet til deres månedlige regning i overensstemmelse med vilkårene i deres abonnementsaftale.

“Sammen med vores partnere såsom DCS (mobilitetsudbyder), Hubject (Plug&Charge-tjenesteudbyder) og flere netværkspartnere som IONITY, bruger vi hos Kia al tilgængelig teknologi til at forbedre kundeoplevelsen” afsluttede Knipping. Plug&Charge slutter sig til Kia Connect, Kia Charge og Kia Smart Charging i Kias portefølje af avancerede ladeteknologier.

Om Hubject

Med Plug&Charge har Hubject skabt en service, der gør det muligt for Charging Point Operators (CPO), Mobility Operators (MO) og EV Manufacturers (OEM) at tilbyde deres kunder en problemfri og sikker ladeoplevelse. For at aktivere Plug&Charge-tjenester driver Hubject deres egen V2G root Public Key Infrastructure, Plug&Charge-økosystemet og et åbent testmiljø for både ISO 15118-2 og ISO 15118-20 standarder. For mere information om Plug&Charge, besøg venligst https://www.hubject.com/plug-c… og https://de.hubject.com/ecosyst… eller kontakt plugandcharge@hubject.com.

Gennem sin eRoaming-platform intercharge forbinder eMobility-specialisten Charge Point Operators (CPO’er) og eMobility Service Providers (EMP’er) for at give standardiseret adgang til ladeinfrastruktur uanset netværk. Hubject har etableret verdens største ladenetværk på tværs af udbydere til elbiler ved at forbinde CPO-netværk, der omfatter over 600.000 tilsluttede ladepunkter og mere end 2000 B2B-partnere på tværs af 60 lande og fire kontinenter. Derudover er Hubject en betroet konsulentpartner på eMobility-markedet, der rådgiver bilproducenter, ladeudbydere og andre EV-relaterede virksomheder, der ønsker at lancere eMobility-tjenester.

Hubject blev grundlagt i 2012 og er et joint venture mellem BMW Group, Bosch, EnBW, Enel X, E.ON, Mercedes-Benz, Siemens og Volkswagen Group. Hubjects eMobility opererer på verdensplan med hovedkvarter i Berlin og datterselskaber i Los Angeles og Shanghai.

Var denne artikel nyttig?
JaNej

Få nyhederne først

Hold dig på forkant og bliv informeret ved at
abonnere på vores månedlige nyhedsbrev i dag.