Spar 50.000 kr. på Kia Niro EV Inspire

Kias populære Niro EV kan opleves hos de danske Kia forhandlere i en ny modelvariant, Inspire, hvor man lige nu sparer op til 50.000 kr. Den nye modelvariant af Kias populære Niro EV med en lang række innovative design- og komfortfeatures, der bringer bilen helt i front, når det gælder elektrificeret mobilitet i det kompakte CUV-segment, er netop nu sat ned fra kr. 364.900 til 314.900 kr.

Kia Niro er modellen, der banede vejen for elektrificerede Kia biler, og er medvirkende til, at Kia er blandt top-3 over de mest elektrificerede bilmærker i Danmark.

Kunder, der vælger den helt nye Niro EV, kan se frem til en elektrisk rækkevidde på op til 460 km. Med en ydelse på 204 hk (150 kW) og et drejningsmoment på 255 Nm kommer førerne nemt og komfortabelt frem under alle forhold. Opladningen af Niro EV er også både hurtig og nem enten via AC-ladning hjemme eller DC-ladning på det offentlige ladenetværk.

Kia Niro EV Inspire er blevet udstyret med et væld af nyttige højteknologiske funktioner, der forbedrer sikkerhed, brugervenlighed og bekvemmelighed for fører og passagerer. Her får du bl.a. navigationsbaseret opladningsforberedelse af batteriet, 10,25” touchskærm m. navigation samt Kia Connect og integration af digital instrumentering, Android Auto/Apple Carplay, Bluetooth, Bakkamera m. dynamisk guide, trådløs mobiloplader, el-justerbart førersæde m. lændestøtte, varme i forsæder og rat, regnsensor, P-sensorer for og bag, adaptiv fartpilot, automatisk 2-zonet klimaanlæg, automatisk fjernlysassistent, BI-LED forlygter, LED kørelys -baglygter og tågeforlygter samt en række aktive sikkerhedsfunktioner; aktiv blindvinkelassistent, advarsel for bagved krydsende trafik, sikker udstigningsassistent, udvidet vognbanesassistent, udvidet motorvejsassistent, og udvidet nødbremse.

Niro EV kan rumme 475 liter i bagagerummet. Og hvis det ikke er nok, byder den på en anhængervægt på 300 kg uden bremser og 750 kg med bremser. Når man er på farten i sin Niro EV, kan man nyde godt af bilens Vehicle-to-Device-funktion (V2D). Det betyder, at batteriet kan fungere som en mobil 3 kW-strømforsyning til elektroniske devices og udstyr som fx elcykler eller campingudstyr.

Du kan få det fulde overblik over udstyr og priser på Niro EV her

Var denne artikel nyttig?
JaNej

Få nyhederne først

Hold dig på forkant og bliv informeret ved at
abonnere på vores månedlige nyhedsbrev i dag.