Kia EV6 GT kåret til World Performance Car 2023

Kia har opnået et enestående resultat ved dette års World Car Awards, hvor Kia EV6 GT blev kåret som World Performance Car 2023.

Anerkendelsen blev offentliggjort ved en prisuddeling under New York International Auto Show og kommer fra en jury på 100 fremtrædende internationale motorjournalister, der repræsenterer 32 lande.

Efter at have evalueret en bred vifte af nye biler fra hele verden, tjener dommernes anerkendelse af Kias model som yderligere validering af mærkets dedikation til at producere innovative mobilitetsløsninger, der gavner samfundet, i overensstemmelse med dets ‘Movement That Inspires’-tankegang.

Præsident og administrerende direktør for Kia Corporation Ho Sung Song, omtaler prisen således: “At blive anerkendt på denne måde af World Car Awards’ dommere er en enorm ære. Efterhånden som Kia forvandler sig til at blive en af verdens førende leverandører af fremtidssikrede mobilitetsløsninger, overlader vi intet til tilfældighederne, når vi skaber biler, der leverer enestående praktiske funktioner, samtidig med at de inspirerer kunderne gennem deres kreative løsninger, teknologi og design. Denne seneste prestigefyldte anerkendelse er en bekræftelse af vores strategis succes.”

Med den eftertragtede titel som World Performance Car 2023, bygger Kia EV6 GT videre på den enestående præstation fra standardmodellen, som allerede er blevet tildelt titlerne Car of the Year 2022 og North American Utility Vehicle 2023, foruden andre fornemme udmærkelser.

Med en kombineret effekt på 430 kW (585 HK), der muliggør en acceleration fra 0-100 km/t på 3,5 sekunder og en tophastighed på 260 km/t, bidrager den fuldt elektriske EV6 GT’s lange rækkevidde, rummelige interiør og sofistikerede design til at vinde den hårde konkurrence med mere traditionelle benzindrevne sportsvogne.

Designet af EV6 GT er i overensstemmelse med Kias nye brandretning, som understreger, at bevægelse er begyndelsen til menneskelig udvikling, hvilket gør det muligt for folk at se nye steder, opbygge nye relationer og få nye oplevelser. Kia ønsker at give kunderne mulighed for at skabe disse forbindelser ved at levere spændende produkter, innovativ rummelighed i bilen og bekvemme funktionaliteter, der inspirerer kunderne og giver dem muligheden for at forfølge de aktiviteter, de nyder mest.

Var denne artikel nyttig?
JaNej

Få nyhederne først

Hold dig på forkant og bliv informeret ved at
abonnere på vores månedlige nyhedsbrev i dag.