Kia Niro PHEV vinder prestigefyldt Red Dot Award

Kia Niro Plug-in Hybrid er blevet anerkendt med en Red Dot Design Award i kategorien “Produktdesign.” Prisen er et vidnesbyrd om Kias forpligtelse til at designe innovative køretøjer af høj kvalitet, der opfylder kundernes behov, samtidig med at de forbliver på forkant med banebrydende design.

Niro Plug-in Hybrid har en appellerende, men rationel designæstetik, styret af Kias ‘Opposites United’ design etik. Det målrettede og iøjnefaldende look er designet til at inspirere til bevægelse. Bemærkelsesværdige funktioner inkluderer moderne kantede ‘Heartbeat’ kørelys, en karakteristisk Aero C-stolpe, en fremtrædende beklædning som markerer den elektrificerede CUV’s robuste holdning. Kombineret med den seneste udvikling af Kias ‘Tiger Face’ signatur grill, inkarnerer modellen et udpræget Kia-design.

Kia Niro tilbyder valget mellem tre elektrificerede drivlinjer: elektrisk, hybrid og plug-in hybrid. I tråd med valget mellem innovative drivlinjer har alle tre varianter også genanvendelige interiørmaterialer, lige fra genbrugstapet i loftet, VOC-fri maling i dørpanelerne og PU vegansk læderbetræk, lavet af Tencel fra Eukalyptus træer. Derudover indeholder lastkanten 75 procent genbrugsfibre.

“Vi er glade for at modtage denne pris for Kia Niro Plug-in Hybrid,” sagde Sjoerd Knipping, Vice President of Marketing and Product for Kia Europe. “Denne anerkendelse er et vidnesbyrd om det hårde arbejde fra vores design- og ingeniørteams, såvel som den vindende karakter af vores vejledende filosofi ‘Opposites United’. Vi er beærede over at blive anerkendt af Red Dot Design Award for vores indsats, og vi ser frem til at fortsætte med at rykke grænserne for bildesign.”

Red Dot Design Award er et af de mest eftertragtede kvalitetsstempler. Hvert år undersøger en jury af internationale eksperter indsendelserne for designkvalitet og innovationsgrad.

Denne præstation kommer efter en lang række designpriser, som Kia har vundet. Den seneste succes med Niro Plug-in Hybrid markerer den 28. Red Dot Award tildelt en Kia-model siden 2009. Sidste år blev den helt nye EV6 kåret som ‘Bedst af de bedste’ for sit banebrydende og fremsynede design, og i 2021 vandt Kia Sorento også en Red Dot Award for sit produktdesign.

Kias bilmodeller er ikke de eneste Kia-produkter, der har høstet designpriser i de senere år. I 2022 blev virksomhedens ‘Moving Inspiration Project’, en designinstallation, der fremhæver virksomhedens brandfilosofi, også tildelt en Red Dot Design Award. Disse priser demonstrerer virksomhedens fortsatte evne til at skabe exceptionelle produkter, der flytter grænserne for fremragende design.

Var denne artikel nyttig?
JaNej

Få nyhederne først

Hold dig på forkant og bliv informeret ved at
abonnere på vores månedlige nyhedsbrev i dag.